Yritys - Pirkanmaan Painepesu Oy

Yritys - Pirkanmaan Painepesu Oy
Tietoa yrityksestä

Pirkanmaan Painepesu - tehokkaan puhdistuken ammattilaiset

Pirkanmaan Painepesu Oy on etupäässä Pirkanmaalla toimiva yritys, joka on erikoistunut tiilikattojen, julkisivujen ja pihakivetysten puhdistukseen ja suojaukseen. Teemme myös saarikohteita. Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitetut korkeapainepesurit.

Pirkanmaan Painepesu työllistää 3 rautaista osaajaa ja se on toiminut vuodesta 2004. Asiakkaamme arvostavat ripeää, ystävällistä ja ammattitaitoista palveluamme. Omakotitalojen katot saadaan puhtaaksi usein jo yhdessä työpäivässä, taloyhtiöissä huolehdimme siitä, että projekti on mahdollisimman ripeä eikä aiheuta häiriötä osakkaille. Laadukkaasta toiminnastamme kielii se, että emme ole koskaan saaneet ainuttakaan reklamaatiota suorittamistamme urakoista.

Liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme ja ota yhteyttä jo tänään! Puhdistus ja suojaus tuovat tiilipinnoillesi lisää käyttöikää ja piristävät rakennuksesi yleisilmettä merkittävästi.

Olemme pieni perheyritys Nokialta ja meillä ei ole käytössä myynti ja markkinointi osastoa, joka nostaa urakoiden hintaa. Meillä toimitusjohtajan yleisin vaatetus on kurahousut ja saappaat.

Toimitusjohtaja Henri Petro
Henri Petro

Toimitusjohtaja

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä minuun!