Graffittien poisto

Onko kotisi tai yrityksesi tahrattu graffiteilla Tampereella ja Pirkanmaalla? Tarjoamme ammattitaitoista ja tehokasta graffitien poistoa kaikilta pinnoilta.

Poistamme graffiteja nopeasti ja tehokkaasti!

Kaupunkikuvaa rumentavat graffitit voivat aiheuttaa turhautumista ja kiukkua asukkaissa ja kiinteistönomistajissa. Töherrykset laskevat myös kiinteistön arvoa ja heikentävät alueen viihtyisyyttä.

Me tarjoamme tehokasta ja ympäristöystävällistä graffittien poistoa kaikilta pinnoilta. Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijämme poistavat graffitit nopeasti ja tehokkaasti, jättäen pinnat puhtaiksi ja vahingoittumattomiksi.

Käytämme vain ympäristöystävällisiä menetelmiä, jotka ovat turvallisia ihmisille ja ympäristölle. Menetelmämme ovat tehokkaita ja samalla säästävät luontoa.

Palvelumme on kilpailukykyinen ja tarjoamme aina ilmaisen tarjouksen. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous graffittien poistosta!

Miksi valita meidät?

  • Yli 10 vuoden kokemus graffittien poistosta
  • Laaja kokemus kaikenlaisten graffittien poistosta
  • Ympäristöystävälliset menetelmät
  • Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät
  • Kilpailukykyinen hinta
Graffitin poisto

Mitä hyötyä on graffitien poistamisesta?

Ympäristön parantaminen

Graffitit voivat rumentaa kaupunkikuvaa ja luoda epäsiistin ja ränsistyneen vaikutelman. Niiden poistaminen voi merkittävästi parantaa alueen yleisilmettä ja tehdä siitä viihtyisämmän asukkaille ja vierailijoille.

Turvallisuuden lisääminen

Graffitit voivat olla merkki alueen rappeutumisesta ja houkutella rikollisuutta. Niiden poistaminen voi luoda turvallisemman ja kutsuvamman ympäristön kaikille.

Omaisuuden arvon säilyttäminen

Graffitit voivat alentaa kiinteistöjen arvoa. Niiden poistaminen voi auttaa säilyttämään kiinteistöjen arvon ja tehdä alueesta houkuttelevamman asukkaille ja yrityksille.

Yhteisöllisyyden vahvistaminen

Graffitien poistaminen voi edistää yhteisöllisyyttä ja antaa ihmisille ymmärryksen siitä, että heidän alueestaan välitetään. Se voi myös kannustaa ihmisiä ottamaan enemmän vastuuta ympäristöstään ja pitämään siitä huolta.

Pyydä maksuton arvio jo tänään!

Näin graffitien poisto etenee:

1. Maksuton arvio ja tarjous

Aloitamme maksuttomalla arviolla, jossa kartoitamme graffitin poistamisen työvaiheet ja annamme kiinteähintaisen tarjouksen.

2. Sopimus ja aikataulu

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen laadimme kirjallisen sopimuksen ja sovimme sopivan toteutusaikataulun.

3. Huolellinen suojaus

Suojaamme huolellisesti kaikki herkät pinnat ja alueet ennen työn aloittamista.

4. Graffitien poisto

Graffitit poistetaan maalatulle pinnalle tarkoitetulla graffitin poisto aineella. Loppukäsittely pinnasta riippuen, joko pyyhkimällä tai painepesurilla.

5. Jälkihoito

Tarvittaessa pinnalle voidaan tehdä jälkihoitoa, kuten suojakäsittely tai maalaus.