Pirkanmaan Painepesu – tehokkaan puhdistuksen ammattilaiset

Pirkanmaan Painepesu Oy on etupäässä Pirkanmaalla toimiva yritys, joka on erikoistunut tiilikattojen, julkisivujen ja pihakivetysten puhdistukseen ja suojaukseen. Teemme myös saarikohteita. Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitetut korkeapainepesurit ja VTT:n tutkimuksissa erinomaisiksi osoittautuneet Soledon Sammalpois ja julkisivusuoja-aineet. Nyt myös saatavana julkisivusuoja värillisenä.

Pirkanmaan Painepesu työllistää 3 rautaista osaajaa ja se on toiminut vuodesta 2004. Asiakkaamme arvostavat ripeää, ystävällistä ja ammattitaitoista palveluamme. Omakotitalojen katot saadaan puhtaaksi usein jo yhdessä työpäivässä, taloyhtiöissä huolehdimme siitä, että projekti on mahdollisimman ripeä eikä aiheuta häiriötä osakkaille. Laadukkaasta toiminnastamme kielii se, että emme ole koskaan saaneet ainuttakaan reklamaatiota suorittamistamme urakoista.

Liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme ja ota yhteyttä jo tänään! Puhdistus ja suojaus tuovat tiilipinnoillesi lisää käyttöikää ja piristävät rakennuksesi yleisilmettä merkittävästi.

miehetkatolla

Yhteystiedot

Pirkanmaan Painepesu Oy

Puh 040 4177 708      

Laurinkatu 7

37140 Nokia

info@pirkanmaanpainepesu.fi

Kotitalousvähennys

Tiilikaton pesu, puhdistus ja suojakäsittely on koti- talouksille vähennyskelpoista.

2017 Vähennys on 50 % työn osuudesta ja enimillään 2400 euroa/ henkilö. Kotitalous-vähennys on henkilökohtainen ja jos taloudessa on kaksi henkilöä, vähennys on yhteensä 4800 euroa.

www.vero.fi/

www.veronmaksajat.fi