Tiilikaton pesu, puhdistus ja suojakäsittely

Miksi tiilikatto tarvitsee pesua ja suojakäsittelyä?

Tiilikaton kuluminen kiihtyy, kun tehtaalla kattotiiliin laitettu pintakäsittelyaine on kulunut pois ja tiili menettänyt kiiltävän pintansa. Tämän jälkeen se on entistä otollisempi kasvupaikka sammalille ja jäkälille.

Suojaamaton tiili imee sisäänsä vettä, joka murentaa sitä jäätyessään sekä mikroskooppisessa mittakaavassa että paloina. Tiilen pintaan kiinnittynyt sammal- ja jäkäläkasvusto tehostaa rapautumista, koska se edistää veden imeytymistä tiileen.

Tiilikaton puhdistus suoritetaan markkinoiden tehokkaimmalla ja kotimaisella Soledon SammalPois aineella. SammalPois poistaa sammaleen, punajäkälän, levän, lian, noen, epäpuhtaudet ja muun pintoja pilaavan kasvuston. Puhdistaa likaantuneet ja sammaloituneet ulkopinnat ja -kiveykset. Aine eliminoi sammaleen juuri-itiöt, rihmaston joka pitkään poistamattomina tunkeutuvat vaurioittamaan pintoja. Korkeapainepesun jälkeen on vuorossa suojauskäsittely. Tiilikatto suojakäsitellään Soledon Julkisivusuoja-aineella. Kyllästeainekäsittely estää epäpuhtauksien, lian ja kosteuden imeytymisen julkisivumateriaaliin. Käsittely on hengittävä, eikä se muodosta pintaan kalvoa. Käsittely estää kasvuston juurien sekä pakkasrapautumista aiheuttavan veden tunkeutumisen kiven huokosiin. Nyt myös saavana Pirkanmaalla yksinoikeudella Soledon uutuus Värikylläste, lopputulos kuin maalattu, mutta hinta jopa 50% matalampi verrattuna maalaukseen.

3 syytä suojata tiilikattoa

  1. Pidentää katon elinikää
  2. Vähentää katon huoltotarvetta
  3. Lisää kiinteistön arvoa


Suoritamme tiilikattojen pesut ja suojakäsittelyt Pirkanmaalla+muualla Suomessa takuu työnä. Nyt myös saarikohteet.

Valitse tiilikattosi pesuun  ja suojaukseen vtt:llä testatut Soledon kotimaiset tuotteet.

 

 Ota yhteyttä, tulemme kartoittamaan sinunkin tiilikattosi pesu- ja suojaustarpeet!

040 - 4177 708 / Henri Petro