Pirkanmaan Painepesu – tehokkaan puhdistuksen ammattilaiset

Pirkanmaan Painepesu Oy on etupäässä Pirkanmaalla toimiva yritys, joka on erikoistunut tiilikattojen, julkisivujen ja pihakivetysten puhdistukseen ja suojaukseen. Teemme myös saarikohteita. Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitetut korkeapainepesurit ja VTT:n tutkimuksissa erinomaisiksi osoittautuneet Soledon Sammalpois ja julkisivusuoja-aineet. Nyt myös saatavana julkisivusuoja värillisenä.

Pirkanmaan Painepesu työllistää 3 rautaista osaajaa ja se on toiminut vuodesta 2004. Asiakkaamme arvostavat ripeää, ystävällistä ja ammattitaitoista palveluamme. Omakotitalojen katot saadaan puhtaaksi usein jo yhdessä työpäivässä, taloyhtiöissä huolehdimme siitä, että projekti on mahdollisimman ripeä eikä aiheuta häiriötä osakkaille. Laadukkaasta toiminnastamme kielii se, että emme ole koskaan saaneet ainuttakaan reklamaatiota suorittamistamme urakoista.

Liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme ja ota yhteyttä jo tänään! Puhdistus ja suojaus tuovat tiilipinnoillesi lisää käyttöikää ja piristävät rakennuksesi yleisilmettä merkittävästi.

miehetkatolla