Katon pinnoitus ja maalaus

Katteen menetettyä alkuperäisen tehdaspinnoitteensa, siitä häviää kaunis kiilto pinnasta. Siinä vaiheessa tiili on todella altis pakkasrapautumiselle ja erilaisille kasvustoille, jotka kiihdyttävät entisestään kulumisprosessia. Kulumisen myötä vesi pääsee jokaisen jäätymisen jälkeen aina syvemmälle tiilen sisälle, tämä luo taas otollisen kasvualusta sammalille ja jäkälille. Pahimmillaan sammalkasvusto voi läpäistä tiilen jopa viidessä vuodessa, "syömällä"tiilen omaa kalkkia.

NOWOCOAT Kattopinnoite

on ammattikäyttöön tarkoitettu vesiohenteinen pinnoite kattotiilien sekä kuitusementtilevyjen ruiskumaalaukseen. Viimeisimpään pinnoiteteknologiaan perustuva ja vuosien kokemuksella kehitetty NowoCoat kattopinnoite muodostaa lujan, UV-kestävän ja elastisen pinnoitteen halutussa värisävyssä. Pinnoituskäsittely uudistaa katemateriaalin visuaalisesti ja teknisesti sekä pidentää katemateriaalin elinkaarta useilla vuosilla.

nowo coat spandHyödyt ja ominaisuudet:

katon pintakasittelya-

 

 Asiakkaan kommentti:

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Työt hoituivat yhdessä päivässä ja vanhasta 27-vuotta vanhasta katosta tuli kuin uusi. Kävin ihan mielenkiinnosta sateella katsomassa katolla ja vesi helmeili pinnalla, kun se ennen imeytyi tiileen sisälle.
-V.Tala Hämeenkyrö-