Katon pinnoitus ja maalaus

Katteen menetettyä alkuperäisen tehdaspinnoitteensa, siitä häviää kaunis kiilto pinnasta. Siinä vaiheessa tiili on todella altis pakkasrapautumiselle ja erilaisille kasvustoille, jotka kiihdyttävät entisestään kulumisprosessia. Kulumisen myötä vesi pääsee jokaisen jäätymisen jälkeen aina syvemmälle tiilen sisälle, tämä luo taas otollisen kasvualusta sammalille ja jäkälille. Pahimmillaan sammalkasvusto voi läpäistä tiilen jopa viidessä vuodessa, "syömällä"tiilen omaa kalkkia.

NOWOCOAT Kattopinnoite

on ammattikäyttöön tarkoitettu vesiohenteinen pinnoite kattotiilien sekä kuitusementtilevyjen ruiskumaalaukseen. Viimeisimpään pinnoiteteknologiaan perustuva ja vuosien kokemuksella kehitetty NowoCoat kattopinnoite muodostaa lujan, UV-kestävän ja elastisen pinnoitteen halutussa värisävyssä. Pinnoituskäsittely uudistaa katemateriaalin visuaalisesti ja teknisesti sekä pidentää katemateriaalin elinkaarta useilla vuosilla.

nowo coat spandHyödyt ja ominaisuudet:

  • Vahva ja peittävä suojapinta
  • Peittävä ja täyttää huokosia
  • UV-säteilyn ja sään kestävä
  • Erinomainen tartunta alusmateriaaliin
  • Hengittävä ja elastinen
  • Suojaa kattoa vaurioitumiselta
  • Estää lian ja kasvuston tarttumista kattomateriaaliin

katon pintakasittelya-

 

 Asiakkaan kommentti:

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Työt hoituivat yhdessä päivässä ja vanhasta 27-vuotta vanhasta katosta tuli kuin uusi. Kävin ihan mielenkiinnosta sateella katsomassa katolla ja vesi helmeili pinnalla, kun se ennen imeytyi tiileen sisälle.
-V.Tala Hämeenkyrö-

Yhteystiedot

Pirkanmaan Painepesu Oy

Puh 040 4177 708      

Laurinkatu 7

37140 Nokia

info@pirkanmaanpainepesu.fi

Kotitalousvähennys

Kattohuolto. tiilikaton pesu, puhdistus ja suojakäsittely on koti- talouksille vähennyskelpoista.

2021 vähennys on 40 % työn osuudesta ja enimmillään 2250 euroa/ henkilö. Kotitalous-vähennys on henkilökohtainen ja jos taloudessa on kaksi henkilöä, vähennys on yhteensä 4500 euroa.

www.vero.fi/

www.veronmaksajat.fi