Tiilikattojen puhdistus ripeästi ja laadukkaasti

kuva11Arvokkaan kattoremontin sijaan tiilikaton käyttöikää voidaan usein korottaa ja ulkonäköä kohentaa huomattavasti ammattilaisen suorittaman korkeapainepesun ja suojauskäsittelyn ansiosta. Kulunut tiilikatto on otollinen kasvualusta sammalille ja jäkälälle. Suojaamaton tiili imee myös sisäänsä vettä, joka murentaa sitä jäätyessään.

Suoja-aineet imeytyvät kattotiileen, jolloin siihen ei pääse tarttumaan haitallisia aineita. Tarkka korkeapainepesu valmistaa katon suojauskäsittelyyn. Ammattilaisen tekemä erikoiskäsittely vaatii myös ammattimaisen erikoispesun, sillä sammalen juurikasvu on saatava tapettua. Omatoiminen katonpesu ei tapa juurikasvustoa.

kuva44Pirkanmaan Painepesu hoitaa yksityisasuntojen ja taloyhtiöiden tiilikattojen puhdistukset ja suojaukset ripeästi ja laadukkaasti. Aineina käytämme tehokkaita ja kotimaisia Soledo Oy:n tuotteita. Ne ovat VTT:n testaamia ja tehokkaaksi toteamia. VTT:n mukaan ”suoja-aineen vaikutus perustuu siihen, että se alentaa tehokkaasti käsitellyn pinnan vedenimukykyä.

Suojauskäsittelyjä tehdään noin 10 vuotta vanhoille ja sitä vanhemmille katoille. Soledon-aineiden toimivuudelle annetaan 5 vuoden takuu. Katon käyttöikään vaikuttavat luonnollisesti myös omat säännölliset huoltotoimenpiteet. Katon puhtaanapidosta huolehtiminen säästää selvää rahaa.

Soledo-Tiilisuojakäsittely

toimii tutkitusti
vähentää epäpuhtauksien imeytymistä
vähentää sammalen ja jäkälän muodostumista
hidastaa tiilen rapautumista
lisää tiilipinnan käyttöikää
mahdollistaa rakenteellisen kosteuden poistumisen
ei muuta pintamateriaalin olemusta
vähentää pakkas- ja muita pintavaurioita sekä kosteuden imeytymistä
 

Ota yhteyttä, tulemme kartoittamaan sinunkin tiilikattosi pesu- ja suojaustarpeet!

 

Yhteystiedot

Pirkanmaan Painepesu Oy

Puh 040 4177 708      

Laurinkatu 7

37140 Nokia

info@pirkanmaanpainepesu.fi

Kotitalousvähennys

Tiilikaton pesu, puhdistus ja suojakäsittely on koti- talouksille vähennyskelpoista.

2017 Vähennys on 50 % työn osuudesta ja enimillään 2400 euroa/ henkilö. Kotitalous-vähennys on henkilökohtainen ja jos taloudessa on kaksi henkilöä, vähennys on yhteensä 4800 euroa.

www.vero.fi/

www.veronmaksajat.fi